söndag 15 november 2009

HEJ!

Bengan här. Jag är LULLIG. Robin gillar inte att jag ligger på honom. Men Robin vet inte vilken perfekt kropp han har. Jag låg på honom och jag njöt! Hans kropp är utformad för att sova på om man är en man på 171 cm. Så jävla perfekt. Seriöst, oavsett om ni är längre eller kortare (vilket är otroligt) så bör ni prova att sova på honom.

Jag glömde vad jag skrev om. Jag börjar om. Jag kom hem till Dampen och la mig på Robin. Han är asmys att ligga på. Så varm, så skön. Typ som en fouriertransform som är lätt att derivera. Så jävla mys. 2*pi!.

Jag åt 1.25 pizza på det där pizza haket. Pizzan var god. Johan orkad inte hela sin, så jag åt upp resten. Jag är liten, men med tanke på barnen i Afrika kan jag äta hur mycket som helst av ren princip.

Din mamma är min mamma.

Det trycker på lite i blåsan just nu. Vad Robin inte vet är att jag kommer däcka på honom snart. Var tog alla vägen ikväll? Plötsligt fann jag mig fången i Jimmys aura. Jag häpnade. I min dröm dog Bofffe i Asien i AIDS. OJ! Vad sa jag nu?

Robin säger att jag ska säga snälla saker om honom. Men faktum är att Robin är en liten bitch. Jag får inte sova på honom när jag vill. Jag, Billy Bob Bengan Bengtsson, anser att det är ett problem. Robin sa nyss att jag inte får sova på honom. Jag kommer dock göra det. När jag var liten sov jag på min pappa, sen slet jag av hans hår, därav att han är flintis nu. Askul.

Amanda käftar emot som fan! Hon säger att min frisör, som är syrian, inte är kristen. Dampen tjuvläser vad jag skriver. Dampen är inte naken än, men han kommer bli det snart. Det är fakta.

Amanda lyssnar inte på Kent, men det gör Rambo. Jag funderar på att gå hem. Det är dock långt hem. Stavningen är ett problem. Liksom Johan är är också ett problem. Johan sa "skriv inte att jag kommer". Jag låter det avsluta denna afton. Nu går jag och lägger mig på Robin. Puss.

1 kommentar: