fredag 20 februari 2009

Fyller ut för att hålla allt vid liv!

Imorse vakna jag av ett sms från Rille, han försökte kolla läget med vilka som ville till Platens för o se Opeth, jag vakna o läste messet 2-3 ggr sen fråga jag vart det handla om, det handla om Linköping o nästan samtidigt fick man reda på att det var slutsålt.
Jag somnade om o sen åkte jag till universitetet för en 2½h lektion, efter det var jag sugen på att gå ut. Jag ringde krogen (platens) dom sa att det fanns 10-15 biljetter för dom första i kön vid 22-slaget. Jag fick veta att ett hundratal hade fått veta samma sak. Jag vandrade lagom stadigt till krogen strax efter 21:00. När jag kom dit räkna jag genast antalet i kön medans jag gick förbi, jag fick det precis till 14 st, så jag var #15. Självklart trodde man inte att man skulle komma in då men jag ställde mig i kön o snacka med några trevliga typer, en som fyllde 21 o en som hade förköpsbiljett(!) ah en plats fram i kön. Framåt en kvart innan tjugotvåslaget så gick en mot bankomaten för att hämta slantar, han kolla samtidigt hur många biljetter som skulle gå ut till kön o då nämnde dom runt 20st. Det kändes tryggande då man stod mitt i smeten. Jag kom hursomhelst in efter lite oroande med kosingen då ena hundringen råka gå mitt i tu. (ni vill inte veta vad priset var).
Men jag kom in o hängde med några snubbs från Avesta, vi levde livet. :P Sen börja Opeth spela o alla sprang helvilt till höger o vänster. Jag hamnade i mitten o snacka med några "äldre". Dom var helsköna. Satt senare vid baren o försökte smsa så dök Emil o Berka upp "out of the blue" dom var på G o chilla ett tag till musiken. Sen lät vi kvällen ljumnas av...med andra ord, där sluta jag minnas....Tack o Gonatt

2 kommentarer: